putni nalog - putni nalozi i lokovožnja
Inter-biz, Usluge u informatici, Lošinjska 14,HR-42000 Varaždin, CROATIA
e: info@inter-biz.hr, mob: +385 (0) 98 680 847, PUTNI NALOG I LOKOVOŽNJA

"Putni nalozi više ne predstavljaju problem..."

VIDEO / ANIMACIJE

Na ovim stranicama je moguće pregledati različite animirane prikaze korištenja programa za putne naloge PUTNIK. Na taj način potencijalne korisnike se upoznaje s mogućnostima i jednostavnim korisničkim sučeljem koje olakšava korištenje i kupcima sa malim ili nikakvim iskustvom u radu s računalima.

Pregled evidencije naloga, postavke obračuna i ispisa na pisač
Snimka prikazuje sučelje glavnog prozora, mogućnost pregleda osnovnih informacija o nalozima, te prozore za podešavanje postavki obračuna i ispisa putnih naloga. Istim postupkom je moguće definirati podatke o tvrtki, odabrati logotip za ispis u zaglavlju putnog naloga, provjeriti i modificirati numeraciju naloga itd.

Izrada naloga za službeno putovanje u inozemstvo
Primjer izrade novog putnog naloga za službeno putovanje u inozemstvo - ubrzana izrada naloga određivanjem djelatnika, države i odredišta, automatski obračun troškova tuzemnih i inozemnih dnevnica, mogućnost dodatne obrade i unosa troškova u različitim valutama...

Izrada naloga za službeno putovanje u inozemstvo - smanjeno
Identičan prikaz prethodno opisanom, ali uz nešto smanjenu kvalitetu prikaza i veličinu prozora. Dovoljno kvalitetno za stjecanje uvida u mogućnosti i prednosti (brzina, efikasnost, automatizacija) korištenja evidencijskog programa za putne naloge.

 

 

Cijene
Download

> Korisnici <

Sučelje

Video primjeri

UPUTE ONLINE

Naruči

Često postavljana pitanja

 

Primjeri ispisa naloga za službeno putovanje

 

@putninalog

>Freeware<